IT Mini Involtini alla Bresaola 1kg/0,75kg TUR
Turchet Mini Involtini alla Bresaola - Bresaola tekercsek sajttal töltve
19 990 Ft / kg
Egységár: 19 990 Ft / kg

Turchet Mini Involtini alla Bresaola - Bresaola tekercsek sajttal töltve

  • Cikkszám: 008193
Szállítható
Elérhető készlet: 2 kg
2 999 Ft
Egységár: 19 990 Ft / kg

Online bankkártyás fizetés esetén a kimérős termékek árának 130%-át zároljuk, amíg nem ismerjük a pontos mennyiséget. A vásárlás végösszege mindig mérés alapon kerül levonásra.

Bresaola tekercsek tehéntejből készült sajtkrémmel töltve.
Részletes leírás és specifikáció
Ingyenes szállítás Budapestre 30.000 kosárérték felett!

Cégről

A Turchet céget 1981-ben, Podenonehoz közel, Pociában alapították. A Turchet család vállalkozói jellege arra késztette őket, hogy lépést tartsanak a piaci változásokkal és építsék,erősítsék meg a Turchet márkát mind Olaszországban, mind külföldön. Ez a családi vállalkozás a régióra jellemző ízekkel hinti meg termékeit, amik nagyon tiszta és csakis a legjobb minőségű alapanyagokból készülnek. A halat a legjobb beszállítóktól veszik, mivel ez igen nagy odafigyelést igényel, ezért a személyzet nagy tapasztalattal rendelkezik, hogy fenntarthassa a feldolgozás alatt a minőséget. Első osztályú zöldségeiket és többi alapanyagukat különböző területekről szerzik be közvetlenül, Olaszországból, a Mediterrán térségből, Dél-Amerikából és Ázsiából, ezek a gondosan kiválasztott források garantálják a termékek minőségét.

Összetevők

sajt 40% (tehéntej, oltó, tejenzimek, só, tartósító: kálium szorbát), napraforgó olaj, bresaola 35% (marhahús, só, dextróz, szacharóz, természetes aromák, tartósítók: E250, E251), tartósítók: E325, E262.

Allergének

sajt,tehéntej, tejenzimek