Ajándékcsomag

Felhívjuk figyelmét, hogy tálakat és csomagokat applikációnk segítségével gyorsan és egyszerűen megrendelheti és kifizetheti. Töltse le a Culinaris appot az App Store-ból és a Google Play áruházból!
 

A készülődést egy kiemelkedő eseményre nem lehet elég korán elkezdeni. Nincs annál kellemetlenebb, mint amikor néhány nappal az ünnep előtt az üzletek polcain feszülten keresünk ajándékot. Ebben szeretnénk Önöknek segíteni!
Ezért összeállítottuk egyedi, a Culinaristól megszokott minőségű termékeket tartalmazó ajándékcsomagjainkat, melyek közt biztosan mindenki számára megtalálja a tökéletes meglepetést. Legyen az egy csokoládéfüggő barát, egy ínyenc munkatárs, vagy épp életünk sportszerető párja. Amennyiben az általunk elképzelt tematikus csomagok között mégsem találja meg az ideálisat, mi örömmel segítünk megvalósítani az Önök elképzeléseit is!
 
Ajándékcsomagjaink megrendelhetőek személyesen a három üzletünk bármelyikében, illetve telefonon (0036 30 663 1544), email-en (ajandek@culinaris.hu) és a webshopon keresztül is.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a csomagokra vonatkozó szállítási időpontok eltérőek a webshopon található többi termékétől, mivel az ajándékcsomagok elkészítése, a fizetési feltételek kialakítása, illetve kiszállítása is előzetes egyeztetést igényel (akár telefonon, akár elektronikusan).Az árak a csomagolási költséget (kosár, celofán, töltőanyag, selyemszalag) tartalmazzák!
Az ajándékcsomagok összetétele és ára kis mértékben változhat kínálatunktól függően!