Ajándékcsomag

A karácsonyi készülődést nem lehet elég korán elkezdeni. Nincs annál kellemetlenebb, mint amikor néhány nappal az ünnep előtt az üres üzletek polcain keresünk szeretteinknek ajándékot. Ebben szeretnénk Önöknek segíteni!
Ezért idén is összeállítottuk egyedi, a Culinaristól megszokott minőségű termékeket tartalmazó ajándékcsomagjainkat, melyek közt biztosan mindenki számára megtalálja a tökéletes meglepetést. Legyen az egy csokoládéfüggő barát, egy ínyenc munkatárs, vagy épp életünk sportszerető párja. Amennyiben az általunk elképzelt tematikus csomagok között mégsem találja meg az ideálisat, mi örömmel segítünk megvalósítani az Önök elképzeléseit is!

Büszkék vagyunk rá, hogy idén már 10. éve kutatunk fel Önöknek különleges termékeket. Ajándékcsomagjainkban az egész év kedvencei mellett pedig jó néhány újdonság is mindig megtalálható 
 
Ajándékcsomagjaink megrendelhetőek személyesen a három üzletünk bármelyikében, illetve telefonon (0036 30 663 1544), email-en (ajandek@culinaris.hu) és a webshopon keresztül is.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a csomagokra vonatkozó szállítási időpontok eltérőek a webshopon található többi termékétől, mivel az ajándékcsomagok elkészítése, a fizetési feltételek kialakítása, illetve kiszállítása is előzetes egyeztetést igényel (akár telefonon, akár elektronikusan).Az árak a csomagolási költséget (kosár, celofán, töltőanyag, selyemszalag) tartalmazzák!
Az ajándékcsomagok összetétele és ára kis mértékben változhat kínálatunktól függően!