Ínyenc tálak

Felhívjuk figyelmét, hogy tálakat és csomagokat applikációnk segítségével gyorsan és egyszerűen megrendelheti és kifizetheti. Töltse le a Culinaris appot az App Store-ból és a Google Play áruházból!
 

Baráti összejöveteleken, üzleti megbeszéléseken kínálja vendégeit válogatott, kiváló minőségű, gourmet sajtokkal, sonkákkal, füstölt halakkal, antipastikkal és friss gyümölcsökkel. Ínyenc tálaink frissen, rendelésre készülnek különböző méretekben, 3-20 főre, az Ön igényeinek megfelelően. Tekintse meg széles választékunkat és rendeljen már ma, hogy vendégei biztosan a legjobb ellátásban részesüljenek. Sajt-, sonka-, hal-, antipasti és gyümölcstálaink összetétele és ára kis mértékben változhat az aktuális kínálatunktól függően.

Amennyiben nem találta meg az Önnek legmegfelelőbb összeállítást, vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon (06 30 663 15 44) vagy emailben (webshop@culinaris.hu); kollégáink készséggel segítenek összeállítani majd elkészíteni egy olyan hidegtálat, amely teljes mértékben megfelel az Ön és vendégei igényeinek.

Tálrendeléseket kizárólag előrefizetéssel fogadunk el.