Az alábbi leírásban összefoglaljuk a legfontosabb, szállítással kapcsolatos információkat. Amennyiben nem talál választ a kérdésére, forduljon bizalommal munkatársainkhoz a webshop@culinaris.hu email címen.

Szállítási díjak

 

Budapest és környéke

Vidék

- 5000 Ft

5000 Ft

5000 Ft

5001 Ft– 15000 Ft

3000 Ft

3000 Ft

15001 Ft– 40000 Ft

2000 Ft

2000 Ft

40000 Ft-

ingyenes

ingyenes

 

Budapest és környéke

A Culinaris autói az alábbi településekre szállítanak: Budapest, Budaörs, Budakeszi, Budajenő, Budakalász, Dunakeszi, Ecser, Érd, Gyömrő, Gyál, Nagykovácsi, Pomáz, Solymár, Remeteszőlős, Telki, Törökbálint, Üllő, Vecsés.

Azokra a településekre, amelyek nem szerepelnek a fenti felsorolásban, szerződött futár partnerünk kézbesíti a csomagokat.

Budapesti és Budapest környéki vásárlóink egy szállítási táblázat segítségével választhatják ki a nekik leginkább megfelelő szállítási időpontot. A rendszer a rendelés leadásának időpontjához igazodva jeleníti meg a legkorábbi elérhető szállítási időpontokat. Hétfőtől péntekig 2 órás időintervallumokat lehet választani, a szállítást a kezdő és a záró időpont között nem tudjuk percre pontosan garantálni. 

A táblázatban sötétebb és nem kattintható idősávok már megteltek, így azokra már nem kérhető kiszállítás, csak a szabad helyek közül lehet választani.

A rendelés véglegesítésénél megtekinthető, hogy mely időpontra kérte a kiszállítást. Ez a rendelés leadása után csak telefonos egyeztetés útján módosítható.

20 kg-ot meghaladó csomagot egyedi díjazással tudunk kézbesíteni.
 

Vidék

A fenti felsorolásban nem szereplő településekre szerződött futár partnerünk kézbesíti a csomagokat kedd és péntek között minden nap 8-18 óra között.

A vidéki szállítási táblázatban megadott napra kérhető a kiszállítás, a partnerünk szállítási feltételei szerint. A rendelés kézbesítése kérhető a következő munkanapra, amennyiben az déli 12 óráig beérkezik, az ez után leadott rendeléseket legkorábban a következő 2. munkanapon tudjuk kézbesíteni.

A webshopon néhány kategória termékei csak budapesti vagy Budapest környéki vásárlóink számára elérhetők, mivel a vidéki szállítás során vélhetően olyan mértékű minőségbeli károsodást szenvednének el, mely felhasználásukat jelentős mértékben korlátozná vagy lehetetlenné tenné. Mivel a Culinaris csapata elkötelezett a kiváló minőség iránt, ezt a kockázatot nem szeretnénk vállalni. A területileg korlátozott termékek a Csak Budapesten színes logóval vannak ellátva. 

20 kg-ot meghaladó csomagot egyedi díjazással tudunk kézbesíteni.

Bármilyen egyedi, különleges szállítási igény esetén, kérjük, vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal telefonon (06 1 345 0786) vagy emailen (webshop@culinaris.hu).