TERMÉKVISSZAHÍVÁS

 
Tisztelt vásárlóink!
 
Tájékoztatjuk Önöket, hogy az alábbi minőség megőrzési időkkel rendelkező „Eat Nat peanut sultana brazil nuts 50g” megnevezésű élelmiszert szalmonellafertőzés gyanújával vonták ki a forgalomból.
 
Természetesen vásárlóink a terméket blokk nélkül is visszahozhatják boltjainkba és a vételárat számukra visszafizetjük. A Multiple Marketing c/o Hand2mouth az élelmiszerjog szabályozása szerinti felelősségének eleget téve kezdeményezte a termék visszahívását. Ez a figyelmeztetés nem jelenti azt, hogy az egészségügyi kockázatot az eladó okozta.


A visszahívás az alábbi szavatossági időket érinti:
31/08/2020
 
Megértésüket és közreműködésüket köszönjük!

Tisztelt vásárlóink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az alábbi minőség megőrzési időkkel rendelkező „Rude Health Muesli The Ultimate - Organic 500g” megnevezésű élelmiszert szalmonellafertőzés gyanújával vonták ki a forgalomból.
 
Természetesen vásárlóink a terméket blokk nélkül is visszahozhatják boltjainkba és a vételárat számukra visszafizetjük. A Rude Health az élelmiszerjog szabályozása szerinti felelősségének eleget téve kezdeményezte a termék visszahívását. Ez a figyelmeztetés nem jelenti azt, hogy az egészségügyi kockázatot az eladó okozta.


A visszahívás az alábbi szavatossági időket érinti:
24/06/2021
 
Megértésüket és közreműködésüket köszönjük!