Részletes leírás
Lenyűgöző kontrasztok: a lágy fehércsokoládé és a ropogós magvak, valamint a sós és édes aromák fantasztikus harmóniája.
Kedves Vásárlóink! Üzleteink március 29-én és 31-én, illetve árprilis 1-jén zárva tartanak!
Gianduja fehércsokoládé enyhén sós piedmonti mogyoróval, pisztáciával és egész mandulával.
A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban
Silvano Venchi 1878-ban nyitotta meg cukrászműhelyét Torinóban. Cége azóta is büszke a klasszikus gyártástechnológiára, mely során nem használnak adalékanyagokat és tartósítószereket. Kóstolja meg a valódi csokoládé és a nemes alapanyagok lenyűgöző aromáját!
Piedmonti mogyorópaszta 28,3%, cukor, kakaóvaj, teljes tejpor, sós piedmont-i mogyoró, 6% (piedmonti mogyoró 98,5%, só), sós mandula 6% (mandula 98,5%, só), sós pisztácia 3% (pisztácia 98,5%, só), tejsavópor (tejből), emulgeálószer: szójalecitin, természetes vanília aroma. Kakaó szárazanyag-tartalom a fehércsokoládéban min. 31,3%.
Mogyoró, mandula, pisztácia, tej, szója. Nyomokban egyéb dióféléket tartalmazhat.
Lenyűgöző kontrasztok: a lágy fehércsokoládé és a ropogós magvak, valamint a sós és édes aromák fantasztikus harmóniája.
Tájékoztatunk, hogy a honlap cookie-kat használ anonim látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. Bővebb információért olvasd el adatvédelmi tájékoztatónkat.