Részletes leírás
Italok, koktélok, saláták tökéletes kiegészítője. Számtalan más felhasználási lehetőség is van, például remek ízt kölcsönöz egy pite tetején, zselatinnal keverve.
Japánban az ecetet inni pozitív élettani hatásai miatt igazán népszerű. Ezeket az eceteket úgy édesítették, hogy vízzel keverjék össze, és helyettesíthetik a szirupokat, amelyek gyakran túl édesnek bizonyulnak. Az ume egyfajta kajszibarack, szilva ízzel. Az ume ecet nagyon gyümölcsös, íze a sárgabarack és az alma között van.
A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban
Víz (54,8%), tiszta rizsecet (13%), almaecet (13%), oligoszacharid (13%), ume (japán szilva) ecet (2%), trehalóz (2%), méz (2%), Ume (japán szilva) kivonat (0,2%)
Italok, koktélok, saláták tökéletes kiegészítője. Számtalan más felhasználási lehetőség is van, például remek ízt kölcsönöz egy pite tetején, zselatinnal keverve.
Tájékoztatunk, hogy a honlap cookie-kat használ anonim látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. Bővebb információért olvasd el adatvédelmi tájékoztatónkat.