Részletes leírás
A fehér spárga színe azért fehér, mert nem éri fény, ugyanis földtöltésekben nő, amint kinő és fény éri, eléri a zöld színt.
A fehér spárgából általában szószokat, krémleveseket készítenek, a zöldspárgával ellentétben ezt szükséges meghámozni, felhasználás előtt.A spárga szezon árpilistól, júniusig tart, alacsony kalóriatartalmú, kiváló rost, vitamin és ásványianyag forrás.
A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban
A fehér spárga színe azért fehér, mert nem éri fény, ugyanis földtöltésekben nő, amint kinő és fény éri, eléri a zöld színt.
Tájékoztatunk, hogy a honlap cookie-kat használ anonim látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. Bővebb információért olvasd el adatvédelmi tájékoztatónkat.