Beefeater Gin 0,7
Beefeater Gin 0,7
8 190 Ft
Egységár: 11 700 Ft / l
Átmenetileg nem elérhető

Beefeater Gin 0,7

  • Cikkszám: 605688
8 190 Ft
Egységár: 11 700 Ft / l

Érdekesség a Beefeater Ginről: A Világ legdíjazottabb ginje címet kapta meg a 2004 és 2019 közötti nemzetközi szeszesital versenyek díjai alapján.

Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

A Beefeater Gin a Pernod Ricard tulajdonában lévő gin márka, amelyet James Burrough cég palackoz és forgalmaz az Egyesült Királyságban. A Beefeater 1987-ig a Burrough család ellenőrzése alatt maradt. Egy 47%-os vagy 44%-os alkoholtartalmú termék az Egyesült Államokban, és 40%-os alkoholtartalmú termék a világ többi részén (beleértve az Egyesült Királyságot is). A Beefeater lepárló egyike a 24 londoni lepárlónak. A név a Gárda Yeomenjére utal, akik a brit uralkodó testőre.

Részletes leírás

Jellegzetes London Dry gin határozott borókás karakterrel és erőteljes citrusos ízjegyekkel - egy eredeti London Dry azoknak, akik a gin igazi ízét kedvelik. A mai napig Londonban készül, a világ legtapasztaltabb gin lepárló mestere, Desmond Payne felügyelete alatt, James Burrough alapítónk receptje alapján 9 fűszernövényből, amelyek között ott az erőteljes boróka, a zamatos sevillai narancs- és citromhéj. Ez a karakteres és egyedi gin magasra tette a mércét a London Dry Ginek tekintetében; nem véletlenül birtokolja a Világ legdíjazottabb ginje címet.

Teljes leírás