Bobby's Gin 0,7l
Bobby's Gin 0,7l
13 590 Ft

Bobby's Gin 0,7l

  • Cikkszám: 603288
Szállítható
Elérhető készlet: 1 db
13 590 Ft

A Bobby's a hagyományos Schiedam jenever és a legfinomabb indonéz fűszerek házasságából született. A valóban egyedi, különleges ízeit a következő növényeknek köszönheti: citromfű, szegfűszeg, koriander, kubeba bors, fahéj keletről, illetve boróka, csipkebogyó és édeskömény nyugatról.

Részletes leírás és specifikáció
Ingyenes szállítás 30.000 Forint kosárérték felett!

Cégről

Bobby Alfons nagyapa eredeti Pinang Raci receptje és családi hagyománya, miszerint a jenevert fűszerkeverékével tölti be, Sebastiaan és David unokáját ihlette meg, hogy elkészítsék Bobby's Gin-t. Útjuk Schiedam lendületes városába vezetett és megtalálták a tökéletes kompániájukat, Ad van der Lee lepárlómesterben a Herman Jansen lepárlóban. Együtt 7 generációnyi lepárlási szakértelmet ötvöztek a régi családi recepttel, amiből megszületett a Bobby’s Gin és Bobby’s Jenever. Eme kedvelt nemzetközi szeszesital összeköti a Keletet a Nyugattal, a múltat ​​a jelennel.

Részletes leírás

A Bobby's Gin a holland bátorság kifinomult kifejezése, amelyet indonéz szellemiség táplál. A „Schiedam” gin, például boróka, édeskömény, koriander, csipkebogyó és hagyományos indonéz fűszerek, például citromfű, szegfűszeg, fahéj és kockapaprika friss és fűszeres kombinációja.

Teljes leírás