Bombay Sapphire Dry Gin 0,7l
Bombay Sapphire Dry Gin 0,7l
8 690 Ft
Egységár: 12 414 Ft / l

Bombay Sapphire Dry Gin 0,7l

  • Cikkszám: 979029
Szállítható
Elérhető készlet: 5 db
8 690 Ft
Egységár: 12 414 Ft / l

Különleges lepárlóberendezéssel készül, a növényeket nem közvetlenül főzik bele a gabonapárlatba, hanem a r teljesen tiszta gőzt eresztik át egy lyukacsos rézkosáron, amelyben az ízesítésre szolgáló növények vannak.

Részletes leírás és specifikáció
Ingyenes szállítás 30.000 Forint kosárérték felett!

Cégről

A Bombay Sapphire egy gin márka, amelyet a Bombay Spirits Company, a Bacardi leányvállalata desztillál le az angol Hampshire megyében, Laverstoke faluban található Laverstoke Millben. A márkát először 1986-ban dobta piacra az IDV angol borkereskedő. 1997-ben a Diageo eladta a márkát a Bacardinak. Neve az Indiai Királyi Fegyveres Erők által a Brit Raj idején népszerűsített gin-tonikból ered, a "zafír" a Bombay lilás-kék csillagára utal, amelyet a brit Ceylonból (Srí Lanka) bányásztak. A Bombay Sapphire lapos oldalú, zafír színű palackban kerül forgalomba, amelynek címkéjén Viktória királynő képe látható.

Részletes leírás

Nevét egy híres drágakőről kapta (Star of Bombay Sapphire), mely csodálatos kék színben pompázik.Jellegzetesen kivehető a boróka illata, továbbá tartalmaz még mandulát, angelika gyökeret, kasszia kérget, koriandert, kubeb bogyót, citromhéjat, édesgyökeret és “a paradicsom magvait”.

Teljes leírás