Copperhead Gin Gibson 0,5l
Copperhead Gin Gibson 0,5l
18 590 Ft
16 730 Ft
Egységár: 33 460 Ft / l
Átmenetileg nem elérhető

Copperhead Gin Gibson 0,5l

  • Cikkszám: 605496
18 590 Ft
16 730 Ft
Egységár: 33 460 Ft / l

2018-ban a világhírű bartender, Marian Beke, a londoni Gibson bár tulajdonosa megalkotta a Copperhead the Gibson Editiont. A klasszikus Gibson Martini koktél ihlette ezt a kiadást, ahol a gin egyedülálló sós stílusa érvényesül.

Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

2013 nyarán járunk, amikor Yvan Vindevogel, gyógyszerész-vállalkozó érdekes kapcsolatot fedez fel a gin hatalmas ereje és gyógyszerészi hivatása között. Egy csendes vasárnap délelőtt egy csésze tea mellett az újságot olvasva belebotlik egy cikkbe Gin lenyűgöző történetéről. Felkeltette az érdeklődését az ital az ősi ereje és gyógyászati ​​története, ezért új életre szóló célt tűz ki maga elé: mint gyógyszerész szívvel és lélekkel megáldott ember, a ginnel való kísérletezés öröme legyen az embereké is. Lehetőséget ad nekik, hogy alkimistáik legyenek és megalkossák saját „életelixírjüket”.

Részletes leírás

Az eredeti 5 Copperhead alapanyaghoz nem kevesebb, mint 13, gondosan válogatott, hagyományosan a pácoláshoz használt fűszer tartozik. Ezeket az összetevőket, köztük a szerecsendió, a bors, a kasszia (kínai fahéj), a babérlevél, a gyömbér, a szegfűbors, az édeskömény és a kapor magjait, csak egy csipetnyi nyolcéves Genever egészíti ki a finom és összetett íz érdekében. Csavart ad a koktélokhoz, de új kedvenc G&T-nk alapanyaga is lehet.

Teljes leírás