Elephant Gin 0,5l
Elephant Gin 0,5l
15 990 Ft
Egységár: 31 980 Ft / l

Elephant Gin 0,5l

  • Cikkszám: 605165
Szállítható
Elérhető készlet: 1 db
15 990 Ft
Egységár: 31 980 Ft / l

Egy igazi német gin! 14 növény innovatív keveréke ritka afrikai összetevőkkel, valamint a lepárló körüli gyümölcsösökből származó friss almával.

Részletes leírás és specifikáció
Ingyenes szállítás 30.000 Forint kosárérték felett!

Cégről

Az Elephant Gin összes terméke kézműves gyártású és Németországban készül. Kis tételekben és a hagyományos desztillációs módszerekkel, rézüstökben, az Arnold Holstein lepárlóban gyártják. A rengeteg ellenőrzött lépés és a lassú, kíméletes lepárlási folyamatot biztosít, vele az ízgazdagságot és a legmagasabb minőséget. 14 növényből álló innovatív keverékük ritka afrikai összetevőket ötvöz a lepárlót körülvevő gyümölcsösökből származó friss, kézzel szüretelt almával. Az Elephant Gin címkéit kalligráfus írja, és egy úgy nevezett "The Great Tusker" (a legnagyobb élő afrikai elefánt) nevét viseli. Cégük partner az állatvédő szervezetekkel akik ezt a fajt óvják. A palackok egyedi gyártásúak, natúr parafával lezártak és 100%-ban műanyagmentesek!

Részletes leírás

Különleges illat finom boróka aromával, hegyi fenyő jegyekkel. Komplex íz, de feltűnően kerek, virágos, gyümölcsös és fűszeres ízeket foglal magában, 45%-os alkoholtartalommal.

Teljes leírás