Etsu Gin 0,7l
Etsu Gin 0,7l
18 190 Ft
Egységár: 25 986 Ft / l
Átmenetileg nem elérhető

Etsu Gin 0,7l

  • Cikkszám: 604152
18 190 Ft
Egységár: 25 986 Ft / l

A Japánból származó Etsu Handcrafted Gin kötelező azok számára, akik úgy érzik, hogy mélyen kötődnek a felkelő nap országához, és egyben a szívükben van az egzotikus ízeknek. A japán gin nagyon divatos, mivel a távol-keleti gyártók másként viszonyulnak a tiszta szeszes italokhoz, és még kalandosabb összetevőket használnak az ízesítéshez. A használt recept szigorúan titkos. Csak a japán ginégetők tudják, hogy milyen növényi anyagokat használnak a gyártáshoz.

Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

Az Etsu Handcrafted Gin-t Japánban, Hokkaido szigetén hozták létre, amely a síelők kedvelt téli nyaralóhelye, mert a hideg évszakban minden csúcs fehérbe borul. Ahogy a név is sugallja, a gyártást szerető gondossággal, kézzel végzik. A japán "Etsu" kifejezés azt jelenti, hogy "öröm", amiből egyből világossá válik, hogy mire számíthat az ember, ha megkóstolja a ginjeiket.

Részletes leírás

Ha megkóstolja az Etsu Handcrafted Gint, kitalálhatja a fűszerek hozzávetőleges összetételét. Természetesen a borókabogyót meg lehet érezni a legjobban, ezen kívül zöld tea, néhány zöldség és yuzu kerülhet bele. Ezenkívül érezhető még a fűszeres Sancho borsot. Az eredmény a keserű, gyümölcsös, édes, savanyú és csípős nagyon harmonikus egyensúlya. Az Etsu Gin dizájnja nem hagy kétséget afelől, hogy ez egy minőségi japán termék. Az üvegen és az ajándékdobozon is lótuszvirágok és egy gésa látható. Fején egy szentély látható, amely a helyileg elterjedt Shintó természeti valláshoz tartozik.

Teljes leírás