Hapusa Himalayan Gin 0,7l
Hapusa Himalayan Gin 0,7l
14 690 Ft
Egységár: 20 986 Ft / l
Átmenetileg nem elérhető

Hapusa Himalayan Gin 0,7l

  • Cikkszám: 605568
14 690 Ft
Egységár: 20 986 Ft / l

A Hapusa himalájai ginje az indiai fűszernövények ünnepe. A boróka helyi, ezenkívül találunk még benne mangót, gyömbért, kardamomot, kurkumát, koriandermagot, mandulát és gondhoraj lime-ot is.

Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

NAO SPIRITS - 2015-ben a világ „Gin-aissance” élt át, de mégis két bártulajdonos Delhiben, akik várakozva várták a Gin márkák szökőárját, szárazon maradtak. Az ország, ahol a Gin & Tonicot feltalálták, és ahol a legtöbb otthoni konyhában egzotikus ginnövények találhatók, még a Gin sötét korszakában élt. Ha Gint akartak, maguknak kell elkészíteniük. Kiléptek a bár mögül, vettek maguknak egy rézüstöt, és kísérleteztek minden fűszerrel, fűszernövénnyel és gyümölccsel, amit csak találtak. Sokat találtak, sokat desztilláltak, sokat kóstoltak és sokat buktak. Kis szerencsével és sok segítséggel találtak két olyan receptet, amelyet annyira szerettek, hogy ne csak a saját bárjukban akarjanak szolgálni, hanem elvigyék az ország és a világ többi részére.

Részletes leírás

A Hapusa, melynek neve szanszkritul borókát jelent egy kerek és izgalmas gin. A borókát a Himalaya hóhatárának vonala alatt kicsivel gyűjtik, de több különböző gyógynövényt is felhasználnak hozzá, mely az ország különböző pontjairól érkezik.

Teljes leírás