Langley's English Gin First Chapter 0,7l
Langley's English Gin First Chapter 0,7l
7 590 Ft
Egységár: 10 843 Ft / l
Átmenetileg nem elérhető

Langley's English Gin First Chapter 0,7l

  • Cikkszám: 604566
7 590 Ft
Egységár: 10 843 Ft / l

Tökéletesen kiegyensúlyozott: klasszikus, hagyományos angol gin. Hozzáférhető és alkalmas a mindennapi ginfogyasztók számára. Kifejezetten angol gin hisz, kézzel, kis tételekben, 100% angol búzaszemekből készült.

Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

Az Alcohols Ltd. tulajdonában lévő és üzemeltetett szeszfőzde 80 különböző márkájú gin előállításáért felelős, és 40 millió palackot gyárt évente. A cég egyike az Egyesült Királyság utolsó független, családi tulajdonú lepárlójának, amelynek története 1805-ig nyúlik vissza. A Langley Distillery Black Country szívében található.

Részletes leírás

A keveréket egyszer desztillálják le egy angol gyártmányú réz desztillálóban, így a hagyományos angol gin módszereket a világ legjobb összetevőivel kombinálva. Gin botanikai összetevői: Langley a legkiválóbb minőségű alapanyagokat használja a First Chapter számára, beleértve a borókát, a koriandert, az angyalgyökeret, a kasszia kérgét és még sok más izgalmas tételt. Ízprofilja könnyed, virágos, citrusos csavarral fejeződik be. Tele van friss ízekkel és frissítő gin élményt ad.

Teljes leírás