Részletes leírás
Laktóz-, glutén- és szójamentes.
Hagyományos módon, pácsó és adalékok nélkül készült mangalica sonka. Csak só és füst, semmi más!
A Pap család 1994-ben, saját forrásból, szűk baráti társaságban kezdett el kolbászkészítéssel foglalkozni, melyből nem sokkal később családi manufaktúrájuk megszületett. Az évek során ebből nőtte ki magát a jelenlegi Pap Kolbászműhely, ahol már jól felszerelt üzemben gyártják a prémium minőségű kolbászokat és szalámikat. Folyamatosan kísérleteznek új termékekkel, alapanyagokkal és fűszerekkel, de egyvalamin sosem változtatnak: a hagyományon.
Csont nélküli mangalica sertéshús, só. 100g termék 110g nyers sertéshús felhasználásával készül.
Laktóz-, glutén- és szójamentes.
Tájékoztatunk, hogy a honlap cookie-kat használ anonim látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. Bővebb információért olvasd el adatvédelmi tájékoztatónkat.
Az oldal kialakítása még folyamatban van, ha hibát észlelsz, már biztosan dolgozunk a javításán! Megértésed és türelmed előre is köszönjük!