Healsi természetes ásványvíz PET Türkiz 1L

Healsi természetes ásványvíz PET Türkiz 1L

449 Ft
db
termékről A legtisztább ásványvizek egyike Portugáliából, 285 méter mélységből. Dekoratív, gyémántra emlékeztető, design-díjnyertes palackja hűen tükrözi tisztaságát és kifinomultságát. Semleges pH-ja és magas szilícium-dioxid koncentrációja teszi egyedülállóvá, ami segít megőrizni a haj, bőr és a körmök egészségét, valamint anti-age tulajdonságokkal is rendelkezik. Igazi szuper víz, az egészséges életmód támogatója.
cégről: A Healsi története egy orvoscsalád víziójával kezdődött. A víz emberi életre és egészségre gyakorolt óriási hatása iránt érzett aggodalmuk arra késztette őket, hogy olyan víz után kutassanak, amelynek tulajdonságai túlmutatnak a puszta hidratáláson. Tízéves kutatás után a találták meg a Healsi forrását. A Healsi olyan egyedülállóan különleges ásványvíz, amely magas szilícium-dioxid-koncentrációjával és semleges pH-értékével rendkívül előnyös egészségünk megőrzése szempontjából is.
származás: Portugália
összetevők: Ásványianyag-tartalom mg/l-re vonatkoztatva: pH 7, szilícium-dioxid 61, hidrogén-karbonát 56, klór 23, szulfát 4, kalcium 2, magnézium 3, kálium 2, nátrium 32, teljes ásványianyag-tartalom 183.
kiszerelés: 1 ml
bruttó egységár: 449.000 Ft/l
ÁFA: 27%
cikkszám: 584757
címkék: ásványvíz, szénsavmentes, portugál, healsi,
db/karton: 6

Utoljára megtekintett termékek
Mások ezt vették mellé
269,90 Ft
hozzászólások
új hozzászólás
Receptek