Kusmi Szálas Zöld Tea Válogatás Teatojással 5x25g

Kusmi Szálas Zöld Tea Válogatás Teatojással 5x25g

9.490 Ft
db
termékről A Kusmi teák felfedezésére egy tökéletes lehetőséget biztosít ez a válogatás, amely nem mellesleg ajándéknak is kiváló. Imádni fogja az epres zöld tea édességét, a rózsás zöld tea megnyerő, finom illatát és a mentás zöld tea frissítő ízét. A gyömbéres-citromos zöld tea tökéletes azok azámára, akik szeretik a savanykás, enyhén fűszeres ízeket, végül az Imperial Label, mely belemerít a narancs, fahéj és édesgyökér keverékének varázslatos ízharmóniájába.
cégről: A Kusmi vállalatot, mely orosz stílusú teákat és teakeverékeket gyárt, Pavel Michailovitch Kousmichoff 1867-ben alapította Szentpéterváron, Oroszországban. Az orosz forradalom kezdetén, 1917-ben, a Kousmichoff vállalatot áthelyezték Franciaországba, ahol azóta is működik.
származás: Franciaország
összetevők: Strawberry green tea: kínai zöld tea, eper aroma. Ginger lemon green tea: kínai zöld tea, gyömbér- és citromaroma. Imperial label: kínai zöld tea, narancs aroma, vanília, fahéj, édesgyökér, homoktövis. Rose green tea: kínai zöld tea, rózsaszirmok. Spearmint green tea: kínai zöld tea, fodormenta aroma.
kiszerelés: 125 g
bruttó egységár: 75.920 Ft/kg
ÁFA: 27%
cikkszám: 588332
címkék: zöld tea, tea, ajándék, válogatás,
db/karton: 8

Utoljára megtekintett termékek
Mások ezt vették mellé
hozzászólások
új hozzászólás
Receptek