Általános kuponfeltételek

A Culinaris hírlevelén kiküldött kérdőiv kitöltése esetén, minden kiktöltő jogosult egy 2000 Ft-os kuponra Culinaris Retail Kft.- től (Culinaris).

Az ajándékkupon a Culinaris www.culinaris.hu webshop-ban történő (online) vásárlás alkalmával  vagy a Culinaris üzletek egyikében használható fel, és egyszer vehető igénybe.

A kupont a kitöltő a kitöltés után követő napokban kapja meg emailen keresztül, melynek sorszámát online felhasználásakor a „Megjegyzés” rovatba kell begépelnie a vásárlónak. Offline felhasználás esetén kinyomtatott formában, vagy a telefonon keresztül olvastathat le a pénztárnál. Online megrendelés során a vásárló kosárértékének és szállításnak teljes mértéke kerül zárolásra, a kupon értéke a tényleges fizetés során kerül a rendeléshez, és kerül levonásra.

Az kupon felhasználhatóságának időtartama 2022. augusztus 31. napjától – 2022. december 31. napjáig terjedő időtartam.

A kérdőívet kitöltők között a kitöltési periódus lezárása után egy 50.000 Ft értékű ajándékcsomag kerül kisorsolásra, online generátor segítségével. A nyertessel a kérdőív kitöltése során használt email címen vesszük fel a kapcsolatot.

Az ajándékkupon online vásárlás alkalmával történő beváltásánál ügyelni kell:

  1. a kuponkód csak egy online vásárlás alkalmával használható fel,
  2. a kuponkódot helyesen kell megadni,
  3. a kuponkód csak 2022. augusztus 31.-2022. december 21. közötti időben kerülhet sor.

Amennyiben a kuponkód felhasználásával kapcsolatosan bármilyen rendellenességet tapasztalnak, kérem, hogy jelezzék a webshop@culinaris.hu email címen.

.