Del Professore Vermuth Rosso 0,75l
Del Professore Vermuth Rosso 0,75l
10 790 Ft
Egységár: 14 387 Ft / l

Del Professore Vermuth Rosso 0,75l

  • Cikkszám: 605199
Szállítható
Elérhető készlet: 2 db
10 790 Ft
Egységár: 14 387 Ft / l

A Rosso az autentikus piemonti hagyományt testesíti meg, válogatott alapborok házasításából készül. Több hónapig érlelik, hogy biztosítsák az ízek harmonikus egyensúlyát és az összetéveszthetetlen aromát.

Részletes leírás és specifikáció
Ingyenes szállítás Budapestre 30.000 kosárérték felett!

Cégről

A vermut szerelmeseinek egy csoportjának ötletét tehát egy igazi mesterember keltette életre, a megfelelő gondolkodásmóddal és munkamódszerrel, valamint az elfeledett receptek felelevenítésének és a már-már elfeledett kézműves hagyományt tükröző termékek megalkotásának képességével. Ez a kézművesség a bölcsességről és a türelemről szól, az iparosodás jelenlegi irányzatának ellentéte. Emberek egész közösségéről szól – termesztők, szüretelők, lepárlómesterek –, akik saját készségeikkel hozzájárulnak a végtermék integritásához és minőségéhez. Gyártási etikájuk hisz abban, hogy a közvetlen kapcsolat – olykor igazi barátság – a gyártási folyamatban résztvevők között legalább olyan fontos, mint az alapanyagok minősége, vagy a recept tökéletessége.

Részletes leírás

Jellemző fűszerei az abszint, keserű narancs, alpesi menta és szegfűszeg. A szájban puha és telt, köszönhetően az alkohol és a cukor tökéletes egyensúlyának, kellemesen keserű rebarbarával és tárniccsal az utóízében.

Teljes leírás