Big Tom + Vodka = The Perfect Bloody Mary

2014.09.16.
A díjnyertes Big Tom több, mint 20 fűszer hozzáadásával készült, hogy tökéletes Bloody Mary készülhessen belőle. Csak adjon hozzá egy kis vodkát, és már kész is van! A Big Tom önmagában is nagyon finom, ráadásul alacsony kalóriatartalma miatt diétázók is bátran fogyaszthatják.
A Bloody Mary-ről keringő mítoszok éppolyan homályosak, mint a paradicsomlé, amiből készül. Koktél-történészek abban azonban egyetértenek, hogy a híres ital egy bizonyos Fernand "Pete" Petoit bartender nevéhez köthető, aki az 1920-as években a párizsi Harry's New York Bar-ban tevéknykedett. A szesztilalom végeztével Manhattanbe költözött, ahol a kor legmenőbb bárjaiban dolgozott, és ahol tökéletesítette remekművét: a paradicsomléhez egyebek közt tabascot, citromlevet, fekete borsot és zelleres sót kevert. A Bloody Mary megszületett!

Mi az a Big Tom?

A díjnyertes Big Tom több, mint 20 fűszer hozzáadásával készült, hogy tökéletes Bloody Mary készülhessen belőle. Csak adjon hozzá egy kis vodkát, és már kész is van! A Big Tom önmagában is nagyon finom, ráadásul alacsony kalóriatartalma miatt diétázók is bátran fogyaszthatják. A Bloody Mary egy tökéletes aperitif, és köztudottan a másnaposság fájdalmait is enyhíti...