Vita Coco - Hidratálás felsőfokon

2014.09.19.
100% tiszta kókuszvíz, 100% természetesség! Próbálja ki Madonna és Rihanna kedvenc frissítőjének új ízeit!  Hidratálódjon Ön is Vita Cocoval!
A Vita Coco története egy new york-i bárban kezdődött, ahol két jóbarát két brazil lánnyal találkozott. Amikor a hölgyeket arról kérdezték, mi hiányzik leginkább szülőhazájukból, egybehangzóan azt mondták "agua de coco", amit a világ legfinomabb és legtáplálóbb italának nevezetek. Több se kellett Mike-nak és Ira-nak, kevéssel a bizonyos este után jegyet váltottak Brazíliába. Nem sokkal később megkezdődött a friss kókuszvíz palackozása!

Az egzotikus ital azóta az egész világot meghódította, így nem csak világsztárok fogyasztják, de maga is hihetetlen népszerűségnek örvend. Ez nem csoda hiszen vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag, és sosem koncentrátumból készül. Ez azt jelenti, hogy a friss kókuszdiókat a termőhelyen szüretelik, összetörik és palackozzák. Az egész folyamat nem tart tovább 72 óránál. A végeredmény olyan, mintha szívószállal inánnk a kókuszdióból.Ajánlatunk:
Vita Coco kókuszvíz mangó & őszibarack 330ml

Néha két gyümölcs együtt jobb, mint egy. Ilyen például a mangó-őszibarack párosítás. Kóstolja meg A Vita coco új frissítő kókuszvizeit finom, gyümölcsös ízekben!

ár / db: 790 Ft
kedvezményes ár / db: 690 Ft

 
Vita Coco kókuszvíz ananásszal 330ml

Kókuszvíz ananásszal, a tökéletes párosítás. Vigyük magunkkal az edzőterembe is!

ár / db: 790 Ft
kedvezményes ár / db: 690 Ft
Vita Coco 100% kókuszvíz 330ml

A Vita Coco segítségével bárhol és bármikor hozzájuthatunk ehhhez a finom, hidratáló frissítőhöz, mely vitaminokkal és ásványi anyagokkal kényezteti szervezetünket.

ár / db: 790 Ft
kedvezményes ár / db: 690 Ft

Vita Coco 100% kókuszvíz 1l

100% tiszta kókuszvíz. 1l-es kiszerelésben is kapható, jut belőle az egész családnak!

ár / db: 1690 Ft
kedvezményes ár / db: 1590 Ft