hírek

 • Higher Living teák őszre

  2018.10.02.

  Új teakínálatunk biztosan fel fogja melegíteni a borongós napokon. Válogasson Higher Living bio teáink között, remek ízvariációkkal készültek, a repertoárban megtalálhatók a klasszikus ízek és meghökkentő kombinációk is. Csomagolása is legalább olyan színes, mint ízváltozatai. A teljes listát itt találhatja.

  tovább
 • Az új Bonne Maman kekszek!

  2018.09.17.

  Bonne Maman igazi francia kekszeit és süteményeit gazdag, vajas textúra és luxus külső jellemzi, remek társasága egy csésze forró teának.
  Csakis természetes alapanyagból, francia vajból, friss tojásból készülnek, mesterséges színezék, kukoricaszirup és tartósítószer nélkül.

  tovább
 • Itt a július!

  2018.07.10.

  Itt a július, a nyári pihenések, kerti partik, teraszos beszélgetések, fesztiválok hónapja.

   

  tovább
 • Megjelentek az új,150 ml-es kiszerelésű Fentimans-ok!

  2018.05.31.

  A legnépszerűbb klasszikusok: tonik, light tonik, ginger ale és a pink grapefruitos tonik már kis dobozos kiszerelésben is elérhetők, így mindig kéznél vannak a meleg napokon,utazáskor pedig kihagyhatatlanok. Könnyű, praktikus, nem törik! Érdemes megkóstolni a legfinomabb növényi kivonatokból természetes erjesztéssel készült frissítők izgalmas ízvilágát!

  tovább
 • Megérkeztek az új tejmentes Ben & Jerry's jégkrémek!

  2018.04.13.

  Nagyon izgalmas hírünk van! Megjöttek a Ben & Jerry új, tejtermékmentes jégkrémei! Mindhárom íz mandulatej-alapú, így tejérzékenyek, vegánok is bátran élvezhetik. Vaníliafagyi keksszel és mogyoróvajas öntettel? Vagy csokifagyi New York-i brownie darabokkal, netán a híres Chunky Monkey tejmentes verziója banánnal és dióval? Annyira finomak, hogy azok sincsenek biztonságban, akik eddig csak tejes jégkrémeket fogyasztottak

  tovább
jobb