hírek

 • Ünnepi kalács

  2016.03.22.

  Húsvét közeledtével szeretnénk figyelmükbe ajánlani házi fonott kalácsunkat, mely két méretben is kapható (250g és 500g)! A Culinaris pékségben készült fonott kalács a legkiválóbb alapanyagokból készül: Wessex Mill búzaliszt, Billington nádcukor, olasz vaj, alpesi tej és bio tojás. Semmi mesterséges anyag, a végeredmény pedig magáért beszél: finom, omlós, puha kalács, mely tökéletessé teszi a húsvéti menüt.

  tovább
 • Peters húsvéti csokoládék fémdobozban

  2016.03.22.

  Franz Peters cukrászmester 1936-ban nyitotta meg kis fagylaltüzletét Lippstadt szívében. A téli időszakra kávézóvá alakult az üzlet és hamarosan a város határain kívül is nagy hírnévre tett szert kivételesen finom süteményeivel és kekszeivel.
   
  Húsvét alkalmából most húsvéti nyuszis fémdobozba bújtatott csokoládékkal kápráztatnak el minket:

  tovább
 • Maxim's Húsvéti Tojások

  2016.03.21.

  A bonbon időtlen és klasszikus ajándék, egy nagyszerű kor felidézője - ezt vallja a Maxim's, aki a francia gasztronómia csokoládé-nagyköveteként végzi küldetését szerte a világon. Finom csokoládéit mutatós és szép fémdobozokba csomagolja, így az ajándék a csoki elfogyasztása után is tartós emlék marad. Húsvét alkalmából tejcsokoládés-pralinékrémes bonbonjukat rejtették dekoratív tojásformájú fémdobozba.

  tovább
 • Vita Coco - Hidratálás felsőfokon

  2014.09.19.

  100% tiszta kókuszvíz, 100% természetesség! Próbálja ki Madonna és Rihanna kedvenc frissítőjének új ízeit!  Hidratálódjon Ön is Vita Cocoval!

  tovább
 • Big Tom + Vodka = The Perfect Bloody Mary

  2014.09.16.

  A díjnyertes Big Tom több, mint 20 fűszer hozzáadásával készült, hogy tökéletes Bloody Mary készülhessen belőle. Csak adjon hozzá egy kis vodkát, és már kész is van! A Big Tom önmagában is nagyon finom, ráadásul alacsony kalóriatartalma miatt diétázók is bátran fogyaszthatják.

  tovább
jobb