hírek

 •  

  Ünnepi nyitva tartás

  2019.11.27.

  tovább
 • Ismét elérhetőek a Novello olívaolajak!

  2018.11.22.

  Az idei szüretelésű olívaolajak sorában megérkezett végre a friss, gyümölcsös zamatú Barbera Novello is. Salátákra, hideg-meleg ételekre is kitűnő, de nálunk nagy kedvenc tálkába töltve, durva szemű sóval elkeverve, ropogós héjú kovászos baguetteünkkel - bármikor :)
  Barbera Novello

  tovább
 • Le Beaujolais Est Arrivé!

  2018.11.15.

  Megérkeztek az idei Beaujolais Nouveau-k! A világ minden pontján egységesen a mai nappal kezdődik a francia újborok forgalomba hozatala, így mától nálunk is kaphatóak ezek a nemes nedűk. A Beaujolais-k Burgundia legdélebbi pontjáról származnak, elképesztően frissek, gyümölcsösek és könnyűek! Nem csoda, hogy úgy odavagyunk értük  Kóstolják meg egészben sült Mont D’or sajttal és saját készítésű frissen sütött pékáruinkkal!

  Beaujolais borok
  Mont D'or sajtok
  Pékáru

   

  tovább
 • Higher Living teák őszre

  2018.10.02.

  Új teakínálatunk biztosan fel fogja melegíteni a borongós napokon. Válogasson Higher Living bio teáink között, remek ízvariációkkal készültek, a repertoárban megtalálhatók a klasszikus ízek és meghökkentő kombinációk is. Csomagolása is legalább olyan színes, mint ízváltozatai. A teljes listát itt találhatja.

  tovább
 • Az új Bonne Maman kekszek!

  2018.09.17.

  Bonne Maman igazi francia kekszeit és süteményeit gazdag, vajas textúra és luxus külső jellemzi, remek társasága egy csésze forró teának.
  Csakis természetes alapanyagból, francia vajból, friss tojásból készülnek, mesterséges színezék, kukoricaszirup és tartósítószer nélkül.

  tovább
jobb