Ducs de Gascogne Duck breast terrine with whole-grain mustard and espelette pepper 65g
Ducs de Gascogne Kacsamell terrine teljes kiőrlésű mustárral és espelette borssal 65g
1 799 Ft
Egységár: 25 700 Ft / kg

Ducs de Gascogne Kacsamell terrine teljes kiőrlésű mustárral és espelette borssal 65g

  • Cikkszám: 000778
Átvehető
Szállítható
1 799 Ft
Egységár: 25 700 Ft / kg

Illatos, ízes, nem csípős, hanem hosszú és meleg lecsengésű.
 

Részletes leírás és specifikáció
Ingyenes szállítás Budapestre 15.000 Ft , vidékre 20.000 Ft kosárérték felett!

Cégről

Gabriel Dubarry 1953-ban a Gersben található Gimont-ban, a libamáj fellegvárában hozta létre a Ducs de Gascogne céget. Roppant nagy lelkesdést táplált a libamáj evés élvezetének terjesztéséért, az ínyencek megelégedésére, cége szolgálatában. Gabriel Dubarry mellett a fia, Pierre is megtanulta a hagyományos recepteket. A családi vállalkozás a francia gasztronómia elengedhetetlen referenciájává vált. Laurence és Anne Dubarry, az alapító unokái folytatják a munkát, és egy csodálatos gasztronómiai utazásra invitálják Önt, az ételek és receptek minőségéért és eredetiségéért való törődéssel. 
 

Összetevők

kacsamell (30%) (Franciaországból származó), sertéspofa (Franciaországból származó), sertészsír, kacsahús (Franciaországból származó), csirkemáj, mustár (4,7%: víz, alkohol ecet, mustármag, mustármag héj, só, citromsav, nátrium-diszulfit, aromák, fűszerek) (szulfitokat tartalmaz), sertésbőr, salottahagyma pép, só, tejszín (tejből), fokhagyma pép (fokhagyma, citromsav, nátrium-diszulfit) (szulfitokat tartalmaz), espelette bors (0,3%), bors.
 

Allergének

mustár, szulfitok, tej
 

Részletes leírás

Adalékanyagok, színezékek vagy tartósítószerek nélkül; csak válogatott sertéshúsdarabokat, beledolgozott kacsamellet, régimódi mustármagot és finomra szitált őrölt Espelette borsot tartalmaz.Gyönyörű terrine nemes összetevőkkel a legértékesebb családtagok vagy barátok számára, akik ugyanazokat az értékeket osztják.
 

Teljes leírás