Részletes leírás
A rák és a lazac kombinációja, kellemes kaporral ízesítve. Igazi finomság, tökéletes nyári ízű aperitifként pirítósszeletekre halmozva.
Dél-franciaországi, ünnepi, könnyed terrine.
A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban
Gabriel Dubarry 1953-ban a Gersben található Gimont-ban, a libamáj fellegvárában hozta létre a Ducs de Gascogne céget. Roppant nagy lelkesdést táplált a libamáj evés élvezetének terjesztéséért, az ínyencek megelégedésére, cége szolgálatában. Gabriel Dubarry mellett a fia, Pierre is megtanulta a hagyományos recepteket. A családi vállalkozás a francia gasztronómia elengedhetetlen referenciájává vált. Laurence és Anne Dubarry, az alapító unokái folytatják a munkát, és egy csodálatos gasztronómiai utazásra invitálják Önt, az ételek és receptek minőségéért és eredetiségéért való törődéssel.
rák (20%) (rákféle), halhús, friss tejszín (pasztőrözött friss tejszín, tejsavas erjesztők) (tejből), lazac (18%) (hal), tojás, paradicsom sűrítmény, citromkészítmény (citrom, savszabályzó: citromsav, tartósítószer: kálium-szorbát), kapor (0,30%), só, bors.
rák, hal tej, tojás
A rák és a lazac kombinációja, kellemes kaporral ízesítve. Igazi finomság, tökéletes nyári ízű aperitifként pirítósszeletekre halmozva.
Tájékoztatunk, hogy a honlap cookie-kat használ anonim látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. Bővebb információért olvasd el adatvédelmi tájékoztatónkat.