Részletes leírás
Extra prémium minőségű termék, szabadtartású kacsákból.
Lágy és omlós, felejthetetlen aromájú kacsamáj. A blokkos kiszerelésnek köszönhetően dekoratív, szabályos szeletek vághatók belőle.
A francia Ducs de Gascogne céget Gabriel Dubarry alapította 1953-ban, a libamáj fellegvárának tartott kisvárosban, Gimont-ban. A családi hagyományok, az egyedülálló klíma, valamint az autentikus ízek iránt érzett szenvedély a legkiválóbb minőségű kézműves finomságokban öltött testet, nem véletlen, hogy termékeiknek állandó helye van az ínyencek asztalán világszerte.
Kacsamáj, víz, só, cukor, bors, tartósítószer: nátrium-nitrit.
Alkoholt tartalmazhat.
Extra prémium minőségű termék, szabadtartású kacsákból.
Tájékoztatunk, hogy a honlap cookie-kat használ anonim látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. Bővebb információért olvasd el adatvédelmi tájékoztatónkat.
Az oldal kialakítása még folyamatban van, ha hibát észlelsz, már biztosan dolgozunk a javításán! Megértésed és türelmed előre is köszönjük!