Rochelt Wilder Vogelbeere 2014 0,35l
Rochelt Wilder Vogelbeere 0,35l
129 490 Ft
Egységár: 369 971 Ft / l
Átmenetileg nem elérhető

Rochelt Wilder Vogelbeere 0,35l

  • Cikkszám: 606057
129 490 Ft
Egységár: 369 971 Ft / l

A berkenye pálinka különleges helyet foglal el a tiroli kultúrában, ahol keserű mandula íze és gyomornyugtató hatása miatt nagyra becsülik. Gyümölcspálinkájukhoz kizárólag teljesen kezeletlen berkenyebogyót használnak Dél-Finnország vadonjából, ahol a zord éghajlat ideális termesztési feltételeket biztosít.

Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

Ami az 1970-es években Günter Rochelt garázsában vízióként indult, ma egy lepárlóüzem, amelyet a Rochelt család második generációja vezet, ugyanazzal az ambiciózus céllal, mint az első napon: a legjobb tiroli gyümölcspálinkát készíteni. A Rocheltnél a legfontosabb a gyümölcspálinka lepárlásának tiroli hagyománya, és így a legkiválóbb termékeket készítik rajongóiknak. A gyümölcs kiválasztásától kezdve a cefre lepárlásáig és az egyes palackok dekoratív dugójával való megtöltéséig hisznek a kompromisszumok nélküli minőségben.

Részletes leírás

Közvetlenül a betakarítás után a bogyókat elektronikusan szkennelik és válogatják, hogy csak tiszta és teljesen érett gyümölcs erjedjen. Akár 80 kg (175 font) vadberkenyebogyót használnak fel, hogy csak egy litert készítsenek ebből az értékes gyümölcspálinkából. Az érett párlat egyszerre erős és sima, ízben a keserű mandula és a marcipán ízét kombinálja finoman édes lecsengéssel.

Teljes leírás