Zimek Piros Vilmoskörte 0,5l
Zimek Piros Vilmoskörte 0,5l
10 990 Ft
Egységár: 31 400 Ft / l
Átmenetileg nem elérhető

Zimek Piros Vilmoskörte 0,5l

  • Cikkszám: 606019
10 990 Ft
Egységár: 31 400 Ft / l

Intenzív, a vilmoskörtére oly jellemző illata és a benne rejlő gyümölcsös jegyek a szép, érett, már piros gyümölcsre emlékeztetnek. Szájban is a gyümölcs fajtaértékei fedezhetők fel, édeskés, fűszeres, az omlós körtére emlékeztető vajassággal. 45%-os alkoholtartalma éppen azon a határon van, amely még nem zavaró, de pont kiemeli a gyümölcsös jegyeket. Fogyasztása szinte kötelező a különleges íz-élményre vágyók számára.

Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

Roland Zimek feleségével, Martinával közösen alapította a céget 1997-ben. Kezdetben csak kisebb mennyiségben, bérfőzéssel készítettek pálinkát. A minőségre már a kezdetektől nagy hangsúlyt fektettek. Álmuk, a saját főzőberendezéssel dolgozó pálinkafőzde 2005. december 6-án vált valósággá, amikor megnyitották látványfőzdéjüket Zamárdiban, a Zimek Pálinka Manufaktúra azóta folytatja tevékenységét a Balaton déli partján.

Részletes leírás

Illatában élénk fűszeresség, édes határozott, virágosillat jellemzi. Ízében a vilmoskörte minden karakterét hozza, gazdag és élvezetes gyümölcsösséggel. Harmónikus, szép pálinka.

Teljes leírás