Hideg uborkaleves garnélával

Hideg uborkaleves garnélával


hozzávalók:


elkészítés

Hideg uborkaleves garnélával 4 személyre
  1. A csemege uborka végeit levágjuk, és a megpucolt, nagyobb darabokra vágott  kígyóuborkával, joghurttal, olíva olajjal összeturmixoljuk. A levesünk, ha sűrű, szénsavmentes ásványvízzel higíthatjuk.
  2. A garnélát megpucoljuk, nyársra húzzuk, kevés oliva olajon, fokhagymával megsütjük.
  3. A megpucolt kígyóuborkából keveset apró kockára vágunk, sóval, kevés oliva olajjal és finomra vágott kaporral összekeverjük.
  4. Tálalás: A hideg levest csészébe szedjük, ráhelyezzük a nyársat, és a garnélára rakjuk az uborka salsát.

Vegye meg most a hozzávalókat!