Pácolt citromos ördöghal pármai sonkával

Pácolt citromos ördöghal pármai sonkával


hozzávalók:

  • 400g Ördöghal
  • 1csipe só
  • 8szel. Citterio pármai sonka
  • 4db Viola burgonya
  • 4db Belazu pácolt citrom
  • 8db Friss koktélparadicsom
  • 8db Zöldspárga
  • 4db Thai Dancer pálmaszív
  • 1csip. Terre Exotique hawaii fekete só
  • 1csom. Bazsalikom
  • 3gerez Fokhagyma
  • 1ek. Pisztácia
  • 1ek. Reszelt parmezán
  • 1csip. Halen Món tengeri só
  • Belazu hidegen sajtolt extra szűz olívaolaj

elkészítés

Az ördöghalat megpucoljuk, sózzuk, kevés olajon megsütjük.

A viola burgonyát megfőzzük, megpucoljuk, vastagabb karikára vágjuk.

A pálmaszívet hasábokra vágjuk és vajon a spárgával, koktél paradicsommal,a felszeletelt pácolt citrommal és az előfőzött burgonyával megpirítjuk, pároljuk.

A szeletelt pármai sonkát sütőben ropogósra sütjük.

A pesto összetevőit turmixgép segítségével lepürésítjük.

Tálalás:

A tányérra vékony csíkban pestot rakunk, erre helyezzük a vajas zöldségeket, majd a lilaburgonyát felváltva az ördöghallal, a sült pármai sonkával.Legvégül megszórjuk hawaii fekete sóval.


Vegye meg most a hozzávalókat!