Sült rizstészta saláta

Sült rizstészta saláta


hozzávalók:


elkészítés

Hamar elkészülő előétel vagy önálló főétel.
  1. A tőkehelat sózzuk, borsozzuk, bambuszgőzölőben pár perc alatt készre gőzöljük.
  2. A rizstésztát bő, forró olajban készre sütjük, papírkéztörlőn lecsöpögtetjük.
  3. A zöldségeket megpucoljuk, vékony csíkokra vágjuk, összekeverjük a finomra vágott korianderrel.
  4. A lime levét összekeverjük a cukorral, halszósszal, szezám olajjal, a kimagozott és apróra vágott chilivel.
  5. Tálalás: A kisütött rizstésztát  mélytányérba rakjuk, meglocsoljuk a dresszinggel, rárakjuk a gőzölt halat, majd a salátaöntettel összekevert zöldségeket.

Vegye meg most a hozzávalókat!