Aqva Luce Gin 0,7l
Aqva Luce Gin 0,7l
19 590 Ft
Egységár: 27 986 Ft / l
Átmenetileg nem elérhető

Aqva Luce Gin 0,7l

  • Cikkszám: 605300
19 590 Ft
Egységár: 27 986 Ft / l

Az AqvaLuce gin kettő, egyenként 100 literes rézüstben kerül lepárolásra 12 növényből, melyek közül meghatározó a boróka, a kömény, a komló, a koriander és a babér. Idővel a gin csak fejlődik az üvegben, köszönhetően a két éves precíz fejlesztésnek valamint az alapanyagok frissességének, amelyek 15 nap infúzionálás után kerülnek lepárlásra.

Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

Ferruccio de Bernard 1948-ban alapította Distilleria dell'Alpe-ját Bastia d'Alpagoban, egy kis domboldali faluban az olasz keleti Alpok, Cansiglio erdőjében. Új receptjei között Ferruccio szabadalmaztatott egy rejtélyes italt, a Kapriol likőrt, amely közismert nevén „Distillato del Bosco” (Az erdő párlata). Ezt a gyógynövénylikőrt ugyanazon a helyen állítják elő, ahol a borókabogyót gyűjtik, és hosszú és összetett desztillációs eljárással fűszernövényekkel és cukorral töltik fel. 2002-ben Beniamino Maschio átvette a Distilleria dell'Alpe-t azzal a szándékkal, hogy a velencei hagyományokra jellemző likőröket fejlesszen ki, beleértve az eredeti Kapriol Classico likőrt 1948-ból.

Részletes leírás

A kömény, a komló és a babér hideg desztillációja ekletikus, ugyanakkor sima tapintást kölcsönöz a ginnek. Illatában először érződik a boróka és a fenyő, majd a balzsamos aromák kerülnek előtérbe. Az ital textúrája ropogós, amelyet a lágy keserűség szépen egyensúlyoz.

Teljes leírás