Bruichladdich 26 év XOP 0,7l
Bruichladdich 26 év XOP 0,7l
149 990 Ft
Egységár: 214 271 Ft / l
Átmenetileg nem elérhető

Bruichladdich 26 év XOP 0,7l

  • Cikkszám: 604376
149 990 Ft
Egységár: 214 271 Ft / l

"Mindössze 301 üveg készült ebből az XOP whiskyből. A párlatot 1991 októberében desztillálták és 2017 novemberében palackozták. 
Minden üveget kézzel töltöttek a Bruichladdich Distillery falai között. 
Ez a Single Malt Scotch Whisky kizárólag egy hordóból lett töltve.  "

Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

A családi vállalkozást 1948-ban alapította Fred Douglas Laing (FDL), egy úriember, aki ismerte, ízlelte és szerette skót whiskyit. A Douglas Laing & Co ma is büszke családi vállalkozás, amelynek élén FDL fia, Fred Hamilton Laing és unokája, Cara áll.

Részletes leírás

Csodálatosan dús és gyönyörű illatban pirított árpamaláta és citromos karakter látható. Az ízjegyek a szájban finoman nyílnak, és házi készítésű lekvárra emélkeztetővé válik. A végeredményben több a zamatos gyümölcs, nagyon gyengéd méhviasszal és bőrrel. A tulajdonosok a család legrégebbi, legritkább és legfinomabb tételeket tartják fenn az Xtra Old Particular számára. Ezt az egyetlen hordót a tökéletes állapot csúcsán választották ki a családi készletből, kézzel palackozták és egyedileg számozták, kifejezve ennek a kiadásnak az igazi egyéniségét. A Douglas Laing filozófiájának megfelelően, hogy a skót whiskyket „olyan természetes módon, amennyire csak lehet” palackozzák, ezt az Xtra Old Particular Single hordós palackozást kínálják színezés vagy hűtési szűrés nélkül, és természetes hordószilárdsággal, biztosítva a whiskyk teljes természetes dicsőségükben való fogyasztását a vásárló számára. 

Teljes leírás