Bükkaranyosi Kökény Pálinka 0,35l
Bükkaranyosi Kökény Pálinka 0,35l
8 490 Ft
Egységár: 24 257 Ft / l
Átmenetileg nem elérhető

Bükkaranyosi Kökény Pálinka 0,35l

  • Cikkszám: 603305
8 490 Ft
Egységár: 24 257 Ft / l

Kínálatukat igyekeznek folyamatosan bővíteni újabb és újabb, a hagyományostól eltérő ízekkel, hogy fogyasztóik igényeinek, minél jobban meg tudjanak felelni, illetve, hogy egy kis újdonságot tudjanak csempészni a mindennapjaikba. Kellemesen marcipános, friss cseresznyeillat árad szét az orrban. Kóstoláskor azonnal feltűnik a bársonyos, enyhén édeskés íz világa, amely nagyon szépen harmonizál az enyhén mandulás ízeket mutató magzamattal. 

Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

A Bükkaranyosi Pálinka Kft 2008 májusában alakult azzal a célkitűzéssel, hogy kompromisszum nélkül a legmagasabb minőségi kategóriájú, prémium pálinkákat állítson elő. A helyszín kiválasztásában döntő szerepet játszott, a festői környezeten túl, hogy Bükkaranyost három történelmi borvidék öleli körbe, illetve a Bükk hegység közeli és jó lehetőséget teremt a vadgyümölcsök gyűjtésére. A pálinkafőzde rendelkezik a pálinkakészítés technológiai folyamatához szükséges legmodernebb berendezésekkel és ezek működtetéséhez elengedhetetlen szakértelemmel. A technikai háttér és a szakmai hozzáértésük a legmagasabb minőség záloga.

Részletes leírás

Továbbá a Bükk közelsége jó lehetőséget teremt a különböző vadgyümölcsök gyűjtésére is, amelyek mindamellett, hogy nem megszokott és kiváló pálinka alapanyagként szolgálnak, megfelelnek társaságuk azon igényének is, hogy a régióhoz köthető alapanyagokat dolgozzon fel.

Teljes leírás