Dom Perignon P2 Brut Vintage 2002 0,75l
Dom Perignon P2 Brut Vintage 2002 0,75l
195 650 Ft
Egységár: 260 867 Ft / l
Átmenetileg nem elérhető

Dom Perignon P2 Brut Vintage 2002 0,75l

  • Cikkszám: 606027
195 650 Ft
Egységár: 260 867 Ft / l

A Dom Pérignon Vintage 2002 Plénitude 2 megerősített és felfokozott érettséget mutat. A 2002-es időjárást a relatív vízhiány jellemezte. A szél és a hő együttes hatása hozzájárult a gyümölcs kifinomult koncentrálódásához.

Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

A Moët & Chandon 1743-as megalapítása óta generációról generációra adja át a páratlan borászatot, valamint egy innovatív és úttörő szellemiséget. Az úttörő szellemiségtől vezérelve a Moët & Chandon mindig is utánozhatatlan identitású pezsgőt készített. A Moët & Chandon szőlői a Champagne régió szívében található terroirokon nőnek, amelyeket egyedülálló geológiájuk és éghajlatuk jellemez.

Részletes leírás

Elképesztő komplexitás érezhető az illatában. Meleg, pirítós jegyeivel és sziporkázó karakterrel, mely csipetnyi keleti egzotikummal társul. Konfitált gyümölcs, frangipane, enyhe fűszerek és friss korianderlevél. A levegőztetés hatására a sáfrány mélyebbé és jódosabbá válik, az aromatikája pedig fokozatosan sötétebbé válik, visszafogottabb és titokzatosabb kifejezést ölt, békés és megnyugtató. Szájban azonnal és egyértelműen kibontakozik: pazar és éteri, energikus és érzéki, gyümölcsök dominálnak. Az orr és a szájpadlás zavarba ejtő kapcsolatában az érzékiség fokozatosan átgondoltabbá és mélyebbé válik. Az általános egyensúly intenzitással és tisztasággal, sósan tartja fenn a karaktert, egy csipetnyi édesgyökérrel.

Teljes leírás