Grey Goose Le Citron 1l
Grey Goose Le Citron 1l
22 790 Ft
Egységár: 22 790 Ft / l
Átmenetileg nem elérhető

Grey Goose Le Citron 1l

  • Cikkszám: 602633
22 790 Ft
Egységár: 22 790 Ft / l

Illatában a Grey Goose Original Vodka könnyed, tiszta illatát a citrom lendületes, üde aromája kíséri. Telt, gazdag illata igazán kellemes, frissítő élményt kínál. A háttérben kellemes virágos jegyzetek is feltűnnek.

Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

A Grey Goose-t a Sidney Frank Importing Co (SFIC) készítette. Sidney Frank, a cég alapítója/vezérigazgatója 1997 nyarán dolgozta ki az ötletet. A Grey Goose ötlete egy luxusvodka kifejlesztése volt az amerikai piac számára. Az SFIC a franciaországi François Thibault konyakgyártóval (a francia Maître de Chai, vagy pincemester) szövetkezett annak érdekében, hogy tudását a konyakról a vodkagyártásra váltsa. Francois Thibault úgy tervezte a vodkát, hogy kifejezze az összetevők valódi ízét és karakterét. Régóta ez a szabvány a Grey Goose vodkánál. A cég az ország kulináris történelme miatt választotta Franciaországot, és az volt, hogy megkülönböztesse magát a többi kelet-európai vodkától. A vodka előállításához használt víz a franciaországi természetes forrásokból származott, Champagne-i mészkövön átszűrve, és helyben termelt francia búzából készült. A cég kifejlesztette jellegzetes füstölt üvegpalackját is, "amelyben" francia libák repülnek, és termékét a borhoz hasonló faládákban szállította. 1998-ban a Grey Goose-t a világ legjobb ízű vodkájának választotta a Beverage Testing Institute. 2001-ben a Grey Goose kiadta első ízesített vodkáját, a L'Orange-t, majd a Le Citront 2002-ben. A céget végül Sidney Frank eladta a Bacardinak 2,2 milliárd dollárért 2004-ben. Abban az évben a Grey Goose volt a legkelendőbb prémium márkájú vodka az Egyesült Államokban, több mint 1,5 millió ládával adtak el abban az évben. 2018-ban Gray Goose együttműködött Jamie Foxxszal egy kilenc részes online sorozatban, az Off Script néven.

Részletes leírás

Ízvilágának meghatározó elemét a citrom intenzív zamata adja. A tiszta vodka lekerekített, krémes zamatát az üdítő citrusos gyümölcsösség uralja. Lecsengése igazán tiszta, elegáns, melyben a citrusosság meghatározó szerephez jut.

Teljes leírás