Kraken Black Spiced Rum 0,7l
Kraken Black Spiced Rum 0,7l
11 190 Ft
Egységár: 15 986 Ft / l
Átmenetileg nem elérhető

Kraken Black Spiced Rum 0,7l

  • Cikkszám: 602775
11 190 Ft
Egységár: 15 986 Ft / l

Olajos, mogyorós aromáit kifinomult vaníliás, kávés jegyzetei kísérik. Illatának édességét enyhe melaszos jelleg gazdagítja. Ízvilágában az édes zamatok és a kifinomult fűszeres ízek tökéletes egyvelegét kóstolhatjuk meg. A melaszos édes ízeket, krémes karamellás jelleg gazdagítja, mely kiegészül a vanília, szegfűszeg, gyömbér és fahéj karakteres fűszerességével. Komplexitását pazar presszókávés jelleg gazdagítja. Lecsengése rendkívül hosszú, élénk fűszeresség jellemzi.

Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

A Kraken Rum 2010-ben jelent meg. Az alaprum Trinidadból származik, cukornádból készült melaszból desztillálják. A rumot 1-2 évig érlelik, majd 11 fűszer keverékével, köztük fahéjjal, gyömbérrel és szegfűszeggel keverik össze. A folyadék fekete, fény felé tartva barna árnyalatokat mutat. A palack stílusa egy viktoriánus rumosüveg után készült, két karikás fogantyúval, az üveg felakasztásának hagyománya alapján a törések elkerülése érdekében. A palackon egy fekete-fehér papírcímke található, amelyen egy óriási tintahalat ábrázoló illusztráció látható, és a tudományos neve, az Architeuthis dux. A palack hátoldalán az szerepel, hogy a Karib-térségből importált rum természetes ízekkel keverve. 2015-től a Proximo kizárólag Mexikóban kezdte el árulni a Kraken Ghost White Rum-ot. 2020 elején a Kraken kiadott két új, előre kevert ízt, a Kraken & Dry-t és a Kraken & Colát, növelve ezzel a pozícióját az ausztrál piacon. A Kraken's Ceramic Flagons-t az Egyesült Királyságbeli Wade Ceramics fazekas cég gyártotta, amelyről úgy gondolták, hogy 2020-ban megszűnt a szerződéses megállapodás.

Részletes leírás

2010 tavaszán az Egyesült Királyság megismerhette a Kraken-t, azt a sötét fűszeres karibi rumot, amely a mai napig hatalmas népszerűségnek örvend. Köszönhető ez a rumon kívül, a palackonot ihlető, kalózokat is megfélemlítő legendás, mítikus teremtménynek, a csápos, hajókat elragadó Kraken-nek.

Teljes leírás