Ocho Tequila Anejo 0,7l
Ocho Tequila Anejo 0,7l
20 990 Ft
Egységár: 29 986 Ft / l
Átmenetileg nem elérhető

Ocho Tequila Anejo 0,7l

  • Cikkszám: 605281
20 990 Ft
Egységár: 29 986 Ft / l

Az Ocho minden tequilája 100%, teljesen érett kék agave-ból készül. A fonnyasztás lassan történik a legmegfelelőbb cukortartalom kinyeréséhez, majd a fermentáció 4000 literes fa hordókban megy végbe. A lepárlás pedig rozsdamentes acél-valamint rézüstben kerül elvégzésre. 

Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

Történetük 2008-ban kezdődik, amikor két agavépárlat szerelmes férfi találkozott azzal az egyetlen céllal, hogy bebizonyítsák, hogy a terroir fogalma létezik a tequilában, amelyet a jó bort övező "örökség és folyamat" ihletett. A híres Carlos Camarena, az ötödik generációs farmer és harmadik generációs tequilero összeállt Tomas Estes-szel, akinek köszönhetjük a tequila kultúra Európába érkezését. Közösen kifejlesztettek egy tequilát, amely a Blue Weber agavé legtisztább "lecsapódása", így született meg a Tequila Ocho.

Részletes leírás

1 évig amerikai tölgyfahordóban érlelték az anejo kategóriát, hogy megőrizzék az agavé intenzív zamatát. Ideális tequila önmagában fogyasztva, édes jegyeinek köszönhetően. A Tequila Ocho Añejo egy páratlan tequila. A hordók mérsékelt érzetét fokozza a palackba zárt maximális agave esszencia, amelyet minden pohárban megkóstolhat. Tényleg érezni fogja a kék agavét.

Teljes leírás