Petrezselyem mikrozöld 1 db
Petrezselyem mikrozöld 1 db
1 290 Ft
Átmenetileg nem elérhető

Petrezselyem mikrozöld 1 db

  • Cikkszám: 599046
1 290 Ft

A petrezselyem a leguniverzálisabban használható mikrozöld. Bármilyen zöldsalátába és szendvicsre jól illik, de leveseket, húsételeket, köreteket is ízesíthetünk vele.

Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

Szezonalitás nélküli, kiszámítható magas minőségüket élvonalbeli technológiáik és legújabb módszertanaik biztosítják. Terményeik frissességét garantálja, hogy kizárólag rendelésre aratnak és azonnal szállítják a legközelebbi beltéri kertjükből.

Részletes leírás

A mikrozöldségek olyan ehető apró zöldségek és fűszerek összessége, amelyek tartalmazzák a kifejlett növény majdnem minden kvalitását, tápanyagban sokkal koncentráltabbak és az elsődleges levelek megjelenése után már aratásra kerülnek. Ezek az apró, élénk színű, intenzív ízvilágú, roppanósan friss, korai vágású zöldségek teles-tele vannak számunkra fontos vitaminokkal, ásványokkal, fitotápanyagokkal. Könnyen emészthető és gyorsan felszívódó koncentrált tápanyag források. Jellemző felhasználásuk: turmixok, saláták, köretek formájában, illetve éttermi fogásokon díszítő, fő- és mellék ízkomponenseként.

Teljes leírás