Plantation Rum Xaymaca Special Dry 0,7l
Plantation Rum Xaymaca Special Dry 0,7l
13 490 Ft
Egységár: 19 271 Ft / l
Átmenetileg nem elérhető

Plantation Rum Xaymaca Special Dry 0,7l

  • Cikkszám: 605478
13 490 Ft
Egységár: 19 271 Ft / l

A Xaymaca Special Dry-vel a Plantation újraéleszti a 19. század alapvető jamaicai stílusú, 100%-os  Still rumjait. Intenzív ízek kifejezése, amelyek felfedik a hagyományos, legendás „Rum Funk”-ot: a fekete banánt és a flambírozott ananászt. Helyben. "Hogo"-nak nevezik, a "Haut Goût" (Magasfokú ízlés) francia kifejezés anglicizálása.

Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

1989-ben Alexander Gabriel felfedezi a Maison Ferrandot, a Cognac régió egyik legrégebbi szeszesital-márkáját. A Ház hírneve vitathatatlan, de az eladások elmaradnak. Alexandre Gabriel belemerül a konyakgyártás részleteibe és mesterségébe. Az utazást a szenvedélyt követi, és hamarosan Alexandre Gabriel egy ugyanilyen szenvedélyes partnerekből álló dedikált disztribúciós hálózatot hoz létre. Értékeire és a Ház jövőképére épít. Húsz évvel később alapító csapatának nagy része még mindig együtt van. Az 1990-es években Alexandre Gabriel átfésüli a Karib-tengert, hogy a régió legjobb rumjait keresse. Megszületik az ültetvény: kézműves rumválaszték a trópusok nagy terroirjairól. Tizenöt év elhivatott rumkészítéssel később, 2012-ben Alexandre elnyerte az Év Mester Rumkeverőjét a Golden Rum Barrel Awards díjátadón, és az Amerikai Lepárló Intézet az év lepárlójának választotta. Ma Alexandre Gabriel, a Maison Ferrand elnöke és tulajdonosa dicséretben részesült az egész kategóriában és iparágban. Három fő szeszesitalra összpontosítva, amelyek a Maison Ferrand szenvedélyét és vízióját képviselik: Ferrand Cognac, Citadelle Gin és Plantation Rum: autentikus szeszesitalok, amelyek kifejezik az őket alkotó egyedi terroirokat.

Részletes leírás

Xaymaca azt a nevet idézi, amelyet első lakói, az aravakok adtak a szigetnek. Ez a nektár visszatérés a jamaicai rum eredetéhez, annak teljes összetettségében és intenzitásában. Legutóbbi karibi befektetésével a Plantation a mitikus "Long Pond" és a "Clarendon" jamaicai lepárló egyharmadát vette át. Ezeknek a kivételes gyártási eszközöknek köszönhetően Alexandre Gabriel valóra váltotta álmát, hogy egy 100%-os jamaicai rumot készíthessen.

Teljes leírás