Diplomatico Single Vintage 2007 0,7l
Diplomatico Single Vintage 2007 0,7l
46 990 Ft
Egységár: 67 129 Ft / l
Átmenetileg nem elérhető

Diplomatico Single Vintage 2007 0,7l

  • Cikkszám: 605852
46 990 Ft
Egységár: 67 129 Ft / l

A Diplomático Single Vintage különleges rumtartalékokból készül, amelyeket az évek során rendkívüli módon fejlesztettek ki.

Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

A Diplomático lepárlóüzeme az Andok-hegység lábánál fekszik Venezuelában, ahol a legtisztább vizek folynak, hogy a rumok legjavát készítsék. A helyszínt is gondosan választották ki, mivel közel van a környék főbb cukorfeldolgozó üzemeihez. Az 1959-ben alapított Licorerías Unidas S.A (LUSA) főrészvényese, a Seagram’s International, a világ egyik legnagyobb bor- és szeszesital-gyártó vállalata révén birtokolta a lepárlót. 2002-ben a LUSA-t eladták venezuelai vállalkozók egy csoportjának, és 100%-ban magántulajdonban lévő venezuelai vállalattá vált, amely jelenlegi nevét vette fel: Destilerías Unidas S. A. (DUSA). A cég büszke arra, hogy független, családi tulajdonban lévő üzemeltető. A lepárlóüzem egyedülálló, mivel 3 különböző lepárlási eljárást alkalmaz, amelyek keveréssel kombinálva olyan egyedi rumokat eredményeznek, mint a Diplomatico Reserva Exclusiva, amely világszerte elismert rum.

Részletes leírás

12 évig érlelik, főleg ex-bourbon hordókban és single malt whiskys hordókban, majd további egy évig finom Oloroso sherry hordókban érlelik. Az élénk, sötét borostyán színű Single Vintage 2007 az érett piros gyümölcsök harmonikus jegyeivel nyit, vanília, fűszerek és csokoládé aromáival megspékelve, amelyek finom, aromás egyensúlyt biztosítanak. Ízben az érett gyümölcs, a fa, a csokoládé és a kávé édes illata érzékelhető, amely komponált kerekséget ad és hosszan tartó, bársonyos lecsengést eredményez.

Teljes leírás