Goslings Black Seal 0,7l
Goslings Black Seal 0,7l
10 890 Ft
Egységár: 15 557 Ft / l

Goslings Black Seal 0,7l

  • Cikkszám: 602589
Szállítható
Elérhető készlet: 2 db
10 890 Ft
Egységár: 15 557 Ft / l

A Goslings Black Seal Rum 150 éves Gosling család receptje alapján készült, és a legfinomabb amerikai tölgyfahordókban érlelt párlatokat használ a figyelemre méltó íz eléréséhez. Először 1980-ban exportálták az Egyesült Államokba, a Goslings Black Seal Rum jelenleg Bermuda legnagyobb exportterméke.

Részletes leírás és specifikáció
Ingyenes szállítás Budapestre 30.000 kosárérték felett!

Cégről

1806 elején James Gosling 10 000 font értékű áruval indult Angliából Amerikába. A hajó bérleti szerződése az út kilencvenegyedik napján lejárt, így a legközelebbi kikötőben, Bermudán kötöttek ki. Azonban ahelyett, hogy Amerikába ment volna, Gosling még abban az évben üzletet létesített a szigeten. 1824-ben a cég kibérelte ikonikus üzletét a Front Streeten. A Goslings 1860-ban kezdte el a rumkeverékek készítését, és három év alatt kifejlesztették az Old Rum-ot, egy sötét, testes rumot. Az eredetileg csak hordóban forgalmazott és saját palackot hozóknak árusított rum szélesebb körben elérhetővé vált az akkoriban legszélesebb körben elérhető champagne palackozás bevezetésével. A palackokat kimentették a brit tiszti rendházból, és fekete pecsétviasszal lezárták. Hamarosan az emberek több „fekete pecsétes” rumot kértek, aminek hatására a Black Seal Rum névre váltottak. A Gosling Brothers birtokolja a Dark 'N Stormy koktél védjegyét.

Részletes leírás

Dark ‘n Stormy, the national drink of Bermuda and a trademarked cocktail, is made with Goslings Black Seal Rum and Goslings Stormy Ginger Beer, with a lime garnish. From the Beverage Testing Institute: “Deep, assertive and highly flavored. Very fragrant with herbal sharpness. At the finish, there is a softness and elegance. A most complex, unusual spirit.

Teljes leírás