Havana Pacto Navió Rum 0,7l
Havana Pacto Navió Rum 0,7l
15 790 Ft
Egységár: 22 557 Ft / l
Átmenetileg nem elérhető

Havana Pacto Navió Rum 0,7l

  • Cikkszám: 605908
15 790 Ft
Egységár: 22 557 Ft / l

A Pacto Navio Red Wine Cask Rum egy szigorúan korlátozott palackozású rum, amely Franciaországból származó vörösboros hordókban érlelődik. Ízében alacsonyabb az édesség, de tisztább a gyümölcsös jegyekkel zár a lecsengésben.

Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

A Havana Club egy rummárka, amelyet 1934-ben hoztak létre Kubában. Eredetileg a kubai Cárdenasban, a családi tulajdonban lévő José Arechabala S.A. gyártotta. A márkát az 1959-es kubai forradalom után államosították. 1993-ban a francia tulajdonú Pernod Ricard és a kormány Kuba állam 50:50 arányú vegyesvállalatot hozott létre Corporación Cuba Ron néven. Elkezdték exportálni a Havana Club ezen verzióját világszerte, kivéve az Egyesült Államokat, az Egyesült Államok kormánya által bevezetett embargó miatt. A Bacardi, egy másik kubai család, amely a kubai forradalom után hagyta el Kubát, miután megvásárolta az eredeti Arechabala család Havana Club receptjét, 1994-ben megkezdte a Havana Club Rum gyártását, amely Puerto Ricóban készült és az Egyesült Államokban értékesített konkurens termék. Bacardi és Pernod Ricard folyamatban lévő pereskedésbe kezdett a "Havana Club" név tulajdonjogával kapcsolatban.

Részletes leírás

A Havana Club Maestro de Ron Cubanóval egy történelmi kapcsolatot ünnepel; 1815-ben egyezmény jött létre Spanyolország és Franciaország között, amely biztosította a tengeri kereskedelmi útvonalat Európa és a kubai Havanna között.

Teljes leírás