Kilchoman Machir Bay DD + 2 pohár 0,7l
Kilchoman Machir Bay DD + 2 pohár 0,7l
23 490 Ft
Egységár: 33 557 Ft / l
Átmenetileg nem elérhető

Kilchoman Machir Bay DD + 2 pohár 0,7l

  • Cikkszám: 605842
23 490 Ft
Egységár: 33 557 Ft / l

Az Islay sziget legszebb partvidékéről elnevezett ital különböző korú (10 év alatti) whiskykből készült, bourbon és sherry hordókban érlelve

Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

"Islay’s Farm lepárló. 100%-os Islay termékcsaládjuk a hagyományos farmon végzett lepárlás újjáéledését képviseli, az Islay egyetlen Single Farm Single Malt skót whiskyjeként, amelyet Kilchomanban állítanak elő az árpától a palackig. A 2005-ben alapított Kilchoman volt az első új szeszfőzde, amelyet Islay-ben építettek több mint 124 év után. Anthony Wills, a Kilchoman alapítója azt tűzte ki célul, hogy feltámassza a mezőgazdasági szeszfőzés ősi hagyományát. A 100% Islay termékcsalád ezeknek a hagyományoknak az újjáéledését képviseli.
"

Részletes leírás

A tökéletesen kidolgozott, kerek, krémes whiskynek nagyon kellemes füstös aromái vannak. Az évente kiadásra kerülő Machir Bay segítségével nyomon követhetjük ennek a fiatal malt-nak a fejlődését az évek során. Islay rajongóknak kifejezetten ajánljuk! A 2015-ös Spirits Business Whisky Masters versenyen az első helyet érte el kategóriábában (Islay maltok 12 év alatt).

Teljes leírás