Plantation Pineapple 0,7l
Plantation Pineapple 0,7l
14 490 Ft
Egységár: 20 700 Ft / l

Plantation Pineapple 0,7l

  • Cikkszám: 605068
Szállítható
Elérhető készlet: 4 db
14 490 Ft
Egységár: 20 700 Ft / l

Tisztelgés a Charles Dickens által a Pickwick Papersban megalkotott karakter, Stiggins tiszteletes előtt, akinek kedvenc itala az „ananászrum” volt.

Részletes leírás és specifikáció
Ingyenes szállítás 30.000 Forint kosárérték felett!

Cégről

1989-ben Alexander Gabriel felfedezi a Maison Ferrandot, a Cognac régió egyik legrégebbi szeszesital-márkáját. A Ház hírneve vitathatatlan, de az eladások elmaradnak. Alexandre Gabriel belemerül a konyakgyártás részleteibe és mesterségébe. Az utazást a szenvedélyt követi, és hamarosan Alexandre Gabriel egy ugyanilyen szenvedélyes partnerekből álló dedikált disztribúciós hálózatot hoz létre. Értékeire és a Ház jövőképére épít. Húsz évvel később alapító csapatának nagy része még mindig együtt van. Az 1990-es években Alexandre Gabriel átfésüli a Karib-tengert, hogy a régió legjobb rumjait keresse. Megszületik az ültetvény: kézműves rumválaszték a trópusok nagy terroirjairól. Tizenöt év elhivatott rumkészítéssel később, 2012-ben Alexandre elnyerte az Év Mester Rumkeverőjét a Golden Rum Barrel Awards díjátadón, és az Amerikai Lepárló Intézet az év lepárlójának választotta. Ma Alexandre Gabriel, a Maison Ferrand elnöke és tulajdonosa dicséretben részesült az egész kategóriában és iparágban. Három fő szeszesitalra összpontosítva, amelyek a Maison Ferrand szenvedélyét és vízióját képviselik: Ferrand Cognac, Citadelle Gin és Plantation Rum: autentikus szeszesitalok, amelyek kifejezik az őket alkotó egyedi terroirokat.

Részletes leírás

A Victoria ananász kérgét Plantation 3 Stars rumba öntik, majd tovább desztillálják. Az ananász gyümölcsét külön Plantation Original Dark rumba öntik. Mind a párlat, mind a gyümölcsforrázat végül összekeveredik, így gazdag és finom ananászos íz és illatcsokrot hoznak létre, amelyet füstös és szegfűszeges jegyek hangsúlyoznak ki.

Teljes leírás