Gekkeikan Sake 0,75l
Gekkeikan Junmai Sake 0,75l
6 690 Ft
Egységár: 8 920 Ft / l
Átmenetileg nem elérhető

Gekkeikan Junmai Sake 0,75l

  • Cikkszám: 601125
6 690 Ft
Egységár: 8 920 Ft / l

A Gekkeikan Traditional egy klasszikus junmai stílusú szaké. Ez a Gekkeikan USA igazi, autentikus íze, amelyet a japán Gekkeikantól örökítettek át, és amerikai vízzel, amerikai alapanyagokkal, japán és amerikai alkalmazottak készítik. Észak-Kaliforniai eredeti szaké.

Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

1637-ben a Gekkeikan alapítója, Jiemon Okura megalapította szaké főzdéjét Fushimi városában, amely Kiotótól délre található, és jól ismert bőséges és jó minőségű vizéről. Az ideális alapanyagokhoz való hozzáférés és a kényelmes elhelyezkedés lehetővé tette Okura és utódai vállalkozásának virágzását a következő években. 1905-ben a GEKKEIKAN márkanevet (jelentése: babérkorona) kapta, mint a cég formális zálogát a kiválóság iránt. Ezzel az elkötelezettséggel a vállalat az iparág igazi vezetőjévé vált, és számos kutatási és fejlesztési erőfeszítés úttörőjévé vált. E törekvések sikeres eredményei lehetővé tették, hogy a Gekkeikan az ország egyik legnépszerűbb márkája legyen. A japán konyha világszintű felemelkedésével az elmúlt évtizedekben a Gekkeikan szaké óriási népszerűségnek örvendett. A megnövekedett kereslet kielégítésére a Gekkeikan Sake (USA) Inc.-t 1989-ben alapították Folsomban, Kaliforniában. Ma a Gekkeikan szenvedélye, hogy a szaké ínyenceit kielégítse termékeivel. A Gekkeikan Japan és a Gekkeikan USA ott folytatja az íz és a minőség hagyományát, ahol az alapító 380 éve abbahagyta.

Részletes leírás

Herbás, grépfrút reflexekkel és enyhe földességgel. Jó savtartalmú, ásványos, jól kiegyensúlyozott, tiszta, közepes lecsengésű. Tökéletesen párosítható a japán konyha minden összetevőjével, halakkal és kagylókkal, friss zöld zöldséges ételekkel illetve kókusz alapú ázsiai ételekkel. Ízletes alaplevek és pácok kihagyhatatlan hozzávalója.

Teljes leírás