First Belgian Witbeer 0,33l
First Belgian Witbier 0,33l
650 Ft
Egységár: 1 970 Ft / l
Átmenetileg nem elérhető

First Belgian Witbier 0,33l

  • Cikkszám: 605556
650 Ft
Egységár: 1 970 Ft / l

Felsőerjesztésű belga búzasör. A Wit sörök hagyományaihoz méltón narancshéjjal és korianderrel készült, így téve teljessé a búzasörök édeskés, fűszeres ízvilágát.

Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

A FIRST-öt Kurucz Geri és Dani alapították 2016-ban, Budapesten - egy régi romos papírgyár épületet alakították át egy modern, laza, igazi 21. századi sörfőzdévé és a hozzá kapcsolódó Taproommá. Évek óta dolgoznak a szórakoztató- és zeneiparban, ahol megszállottan szolgáltatnak vendégeiknek új és felejthetetlen élményeket. Miután éveken keresztül szerveztek sörfesztiválokat és járták a világot, hogy a lehető legtöbbet tanulhassanak a kraftsörök világáról, felismerték: itt az ideje elhozni Budapestre is a taproom életérzést - és megmutatni, hogy a sörfogyasztás is lehet igazi élmény.

Részletes leírás

Belgian type wheat beer with coriander and bitter orange peel. A light, spicy, dry style. Excellent thirst quencher due to its sour, citrus taste. The FIRST Belgian Witbier in the 2018 XII. He won a Bronze Diploma at the Beer Competition of the Association of Small Brewers.

Teljes leírás