Hara Punk Son Of A Bitch Imperial IPA Can 0,33l
Hara Punk Son Of A Bitch Imperial IPA 0,33l
1 090 Ft
Egységár: 3 303 Ft / l

Hara Punk Son Of A Bitch Imperial IPA 0,33l

  • Cikkszám: 603975
Szállítható
1 090 Ft
Egységár: 3 303 Ft / l

A Hara'Punk Brewing legkomlósabb söre! A temérdek mennyiségű nemes komló (Simcoe, Chinook és Warrior) és a magas alkoholtartalom ellenére a Son of a Bitch egy könnyen fogyasztható Imperial IPA.

Részletes leírás és specifikáció
Ingyenes szállítás Budapestre 30.000 kosárérték felett!

Cégről

A pincészet szavaival élve - ,,A sörrel való foglalatoskodás egy életérzés. Komolyan mondjuk! 2009-ben jöttünk rá erre, mikor először ragadtunk malátát, komlót és fakanalat. Az első lábosnyi sörünk 4,8 liter lett és egy családi ház konyhájában készült, ma már egy főzet mérete 1000-2000 liter, melyek magyar kraft főzdékben készülnek. Söreink mára megtalálhatók szaküzletekben, élelmiszerboltok polcain, kocsmákban, éttermekben, Budapesten, vidéken és olykor külföldön. A méret változik, a lényeg nem. Szeretjük ezt csinálni.Nem is dőlünk hátra! Időközben megszületett egy saját fizikai lelőhelyünk is, ahol tutira megtaláljátok csapon is a söreinket. Nem beszélve a folyamatosan változó szortimentről, amit örök kíváncsiságunk és lelkesedésünk éltet."

Részletes leírás

Ízében stílushoz hűen a komlók dominálnak, így a trópusi gyümölcsös, citrusos jegyek kerülnek előtérbe, melyeket a visszafogottan édeskés malátás test hoz egyensúlyba. Alkoholtartalom 8,5%

Teljes leírás