Hübris Rüdler Radler 0,33l
Hübris Rüdler Radler 0,33l
656 Ft
Egységár: 1 989 Ft / l

Hübris Rüdler Radler 0,33l

  • Cikkszám: 605471
Szállítható
656 Ft
Egységár: 1 989 Ft / l

Grapefruit radler, ami egy világos sör és valódi gyümölcsből készült limonádé frissítő keveréke. Soha nem volt és nem is lesz olyan idő amikor ne csúszna jól! 

Részletes leírás és specifikáció
Ingyenes szállítás 30.000 Forint kosárérték felett!

Cégről

"A hübris egy magyar tulajdonú kisüzemi sörfőzde, amelyet az alapító sörfőző mesterek vezetnek a mai napig. A 2000 literes főzőházzal rendelkező sörfőzde Székesfehérváron, a Váralja soron található, ott készítjük a kézműves minőségű, de egyáltalán nem kézműves söreinket. Kézműves sör mínusz kézműves. Szerintünk a jó minőség nem mennyiségi kérdés. hisszük, hogy üzemi méretben is lehet a sörfőzés tudományát a legmagasabb szintre helyezni. Célunk megváltoztatni a rossz beidegződést a jó sör fogalmáról és felébreszteni a tömeges igényt a minőségi sör fogyasztása iránt.  A jó sör legyen mindenkié! Söreink alapértéke a letisztultság, egyszerűség, humor és stílus. A craft minőségű hétköznapi sör."

Részletes leírás

Megjelenésében világos, borsárga, citrusos, élénk illatú. Kortyában fanyar, könnyed, izgalmas. Citrom és grapefruit dominál. Alkoholtartalma 3,2%

Teljes leírás